Стария фейс са еднакви копчетата.Вътрешният и външен фейс са със различна бухса от старите...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Да поръчвам смело едно копче!
Ако се падне, че е било за задно стъкло да разбирам, че ще замести копчето за предно стъкло без проблем с буксите и ще си запази функциите на авто вдигане и сваляне. Така ли е, или се бъркам! Любо, ти имаш ли някакви бутончета (може и на Л.С.)Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Чупят им се осите.
Държиш една карфица с клещите, нагряваш я със запалката и я нанизваш в пластмасата на копчето, малко над фабричната ос.
2016 съм я правил тая операция и на моите копчета и на един приятел и нямаме никакви оплаквания от тогава досега.
Мисля че можеха да се разменят копчетата, въпреки че са различни цветове... Не помня вече.
А снимките се увеличават като кликнеш.
Comment
-
Всичко пробвах - акрилен силикон, санитарен силикон, топло лепило/силикон...все се разлепят.
Накрая ми писна и ги свалих тея прагове. Напролет ще ги пусна за продаване да им се радва някой друг фен.
Много са непрактични според мен. Пречат ми на подемника, закачам ги на легнали полицаи, а през зимата задържат киша и ще изгние купето под тях...
Comment
-
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеЩе действам с него в такъв случайНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеТо засега е зейнал само един участък, няма да презалепям целия праг с него, само където е откопчано. Иначе какво имаш предвид, да не би да е агресивно към пластмаса?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment